Belepofázok!

Mi sem tudnánk jobban csinálni, az asztalra sem tettünk le soha semmit és igen, tudjuk, örökre monitorbámuló kis nethuszárok maradunk, de azért belepofázunk!

reklám

pofáztatok

  • jpmjpm: atyaúristen!!!!! egyébként a mostani számokban mi a helyzet? (2014.03.11. 08:50) A kulcsember: Orbán Viktor
  • serial sinner: :) (2013.03.09. 16:08) Together Forever
  • Dexter... (törölt): "a magunk nyugalma érdekében nem lehetne rendet tartani a hazai futballpályákon?" Igen az jó lenn... (2013.01.18. 12:38) Zárt kapukat döngetve
  • hákovács: @csepkecsaba: Tisztelt Csépke Úr! Ön és más hozzászólók kedvéért úgy látszik, muszáj leírnom, hogy... (2012.08.25. 23:58) Szabolcsi Szeb Lyövő
  • csepkecsaba: Tisztelt Belepofázó! Nagyon találó a blog címe! Engedje meg hagy gratuláljak hozzá, gondolom nem k... (2012.08.24. 16:49) Szabolcsi Szeb Lyövő
  • Utolsó 20

Címkék

ágh péter (1) andrassew iván (1) angol (1) atv (1) bajnai gordon (2) bajnokok ligája (1) bírósági ügy (2) blaskó péter (1) bojkott (1) csernok attila (1) csurka istván (1) demszky gábor (1) dési jános (1) egészségügy (1) együtt 2014 (1) élet és irodalom (1) eltűnt pénz (1) fidelitas (1) fidesz (4) fifa (1) film (1) foci (6) fodor gábor (1) fourfourtwo (3) gálvölgyi jános (1) gyurcsány ferenc (3) habony árpád (1) hack péter (1) halász zsuzsa (1) hatodik koporsó (1) herczog edit (1) heti hetes (1) hoffmann rózsa (1) horn gábor (1) horogkereszt (1) horváth ágnes (1) jobbik (1) juhász péter (1) jüttner csaba (1) katona tamás (1) kertész ákos (1) kína (1) knézy jenő (1) koalíció (1) kóka jános (2) kónya péter (1) kossuth-díj (1) kossuth rádió (1) koszorús lászló (1) kunhalmi ágnes (1) lakat t. károly (1) lantos gábor (1) lengyel lászló (1) liberálisok (1) lmp (1) magyar gárda (1) magyar nemzet (1) március 15 (1) máté pál (1) michl józsef (1) milla (1) mlsz (2) montázs (3) mszp (5) népszava (5) népszavazás (3) oktatás (1) október 23 (1) olimpia (3) orbán viktor (3) palcsó tomi (1) pásztor józsef (1) paulo sousa (1) pénz (1) sajtó (1) sas józsef (2) schiff andrás (1) sport (2) sport plusz (1) szabolcs-szatmár-bereg megye (1) szanyi tibor (1) szdsz (3) szebb jövő (1) szép szó (2) szeredi péter (1) színház (1) szöllősi györgy (1) tévé (3) tibet (1) tojás (1) trafik (1) tüntetés (1) tv2 (1) újságírás (1) ütköző (1) vita (2) vörös csillag (1) zsiga marcell (1) Címkefelhő

A kulcsember: Orbán Viktor

2011.09.12. 17:45 | hákovács | 1 komment

Címkék: foci orbán viktor bajnai gordon szöllősi györgy fourfourtwo

Egyik kedvenc játékom ebben a hónapban gyorsan véget ért. A „Keresd meg Orbán Viktort a FourFourTwo legfrissebb számában”-mókának az vetett véget, hogy csak egyet kellett a focimagazinban lapozni és máris egy egész oldalon küzd a labdáért Orbán Viktor miniszterelnök és Paulo Sousa Vidi-edző egy barátságos meccsen. Erről jutott eszembe, hogy az eddigi számokat átpörgetve megnézzem, hogy is áll az Orbán-keresősdi.

2010. április: Téma az 1982-es Magyarország – Salvador meccs. A kapcsolódó ’Hol volt akkor?’ kérdésre többek között Orbán Viktor a Fidesz elnöke is válaszol, felidézve, hogy sorkatonaként a zalaegerszegi laktanya klubhelyiségben nézte mérkőzést. A mellékelt fotó korabeli, bajusz-tányérsapka kombó, megállapítható, Orbán Viktor katonakorában inkább hasonlított Révész Máriuszra mint Orbán Viktorra.
 
2010. május: Ebben a hónapban figyelni kellett, a Borókai Gábor jegyzetéhez mellékelt képen Orbán Viktor az olvasónak háttal állva beszélget Csányi Sándorral és más fejesekkel.
 
2010. június: Vagy én voltam figyelmetlen, vagy ez a szám „viktormentes” volt?
 
2010. július: Tudósítás az Európa Liga-döntőről. Hírességek a lelátón, Hugh Grant (bár ő egy másik miniszterelnök megihletője), Fülöp spanyol koronaherceg és természetesen Orbán Viktor is itt integet, sőt a cikkből megtudhatjuk, telefonon is beszélt az este egyik főszereplőjével Gera Zolival.
 
2010. augusztus: Interjú Csányi Sándorral az MLSZ új elnökével, a mellékelt képek egyikén lelátói meghitt közös szotyolázás Orbán Viktorral. Ropogtatnak még: Hernádi Zsolt, MOL-vezér, Warvasovszky Tihamér fehérvári ex-polgármester.
 
2010. szeptember és október: Hová tűnt Orbán Viktor? – kiálthatnánk, de ez nem az a sportág. Amúgy is, előkerül, nem is akárhogy, lásd a következő számot!
 
2010. november: A nagy Orbán Viktor-interjú! Képek, kérdések-válaszok, el kell ismerni, alaposan, érdekesen dolgozza fel a miniszterelnök futballőrületét.
Bónusz az irodalmi rovatban: Szálinger Balázs verséről a főszerkesztő ír recenziót. A költemény a reformkor nagyjait focistákhoz hasonlítja, de az elemzés is talál egy érdekes párhuzamot, hiszen „az 1988-1989-es reformkor vezérei tényleg egymás mellett futballoztak a jogi kar bajnokságában.” – jegyzi meg szellemesen Szöllősi György főszerkesztő.
 
2010. december: Interjú Neményi Ádámmal a Puskás Hungary film producerével. És egy közös kép Orbán Viktorral Zürichben a Puskás-díj átadásakor.
Még ugyanebben a számban a levelezési rovatban az egyik olvasó a „szervilis, nevetséges és irreleváns” szavakat használja a legutóbbi főszerkesztői verselemzés kapcsán, mely szerinte „az ’50-es évek személyi kultuszát idéző tömjénezés”. Nem késik a válasz sem: helyt adtunk az Ön véleményének, „az ’50-es években az ilyesmi aligha lett volna lehetséges, a Nemzeti Együttműködés Rendszerében az” – jegyzi meg szellemesen Szöllősi György főszerkesztő.
 
2011. január: Összeállítás a Puskás-díj születéséről, gazdag képsorozattal: Sepp Blatter, Schmitt Pál, és persze Orbán Viktor. Sőt, Bajnai Gordon, aki Michel Platinival beszélget – valószínűleg a Juventust jobban szereti mint az Internacionálét.
 
2011. február: Hírességek, akik futballoztak is, de végül más területen futottak be karriert. Kell-e mondani, hogy az ismert emberek „kezdőcsapatában” Pavarotti, Gordon Ramsey, és II. János Pál mellett Orbán Viktor is helyet kapott?
 
2011. március: Tudósítás a Puskás-díj átadásáról, a díjazott Hamit Altintopot Csányi Sándor és Orbán Viktor fogja közre, egyet lapozva még a miniszterelnök fogadás előtti kávézásába is betekinthetünk.
 
2011. április: Levelezési rovat: ha volt Orbán-interjú, legyen Bajnai-interjú is – szól az olvasói kérés. Persze ismétlésként egy szép nagy kép az OV-interjúról, és a válasz: „érdekes felvetés a Bajnai-interjú, szerkesztőink meg is vitatták, hogy közöljünk-e ilyesmit, a FourFourTwo kollektívája azonban – kétharmados többséggel – elvetette az ötletet” - jegyzi meg szellemesen Szöllősi György főszerkesztő. Azt hiszem, egy lavinának sikerült ezzel elejét venni, hiszen a politikai kiegyensúlyozottság jegyében sorban jöhettek volna a Semjén Zsolt-, Schiffer András-, Zagyva György Gyula-, Torgyán József-interjúk…
 
2011. május: Beszámoló a Real Madrid és a Puskás Akadémia együttműködéséről. A Real alapítványának vezetői névre szóló ajándék mezt hoztak Orbán Viktornak, aki büszkén pózol azzal a fotósnak. „A fényképet a FFT is megkaparintotta” – áll a cikkben, de a konspiráció részletei homályban maradnak.
 
2011. június: A Real Madrid és a Puskás Akadémia együttműködési megállapodásának szentesítése. Aláír: Kovács Ferenc és Emilio Butragueno, segédkezik: Orbán Viktor.
 
2011. július: Egy kis pihenő, hosszú volt a szezon.
 
2011. augusztus: Kassai Viktor-interjú. És egy kép a BL-döntő napjáról: „aznap este jó volt Viktornak lenni a Wembleyben”, Orbán Viktor és a meccsre delegált magyar bírók csoportképe.
A levelezési rovat ismét tartalmaz érdekességet: az egyik olvasó trehányságról számol be, ugyanis tavalyi lapszámokat talált az egyik hipermarket polcain. A válasz tanulságos: „egy hipermarket sohasem fogja olyan gondosan kezelni az újságokat, mint a sarki újságos. Éljen a különadó!” – jegyzi meg szellemesen Szöllősi György főszerkesztő.
 
2011. szeptember: Ismét hiábavaló keresgélés.
 
2011. október: Erről pedig már volt szó: Orbán és Sousa küzd a labdáért…
 
Összesítsük a házi statisztikát: a megjelent 19 számból csak öt olyan volt, amiből hiányzott Orbán Viktor, stílszerűen szólva: alapember a FFT csapatában!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://belepofazok.blog.hu/api/trackback/id/tr763221258

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jpmjpm 2014.03.11. 08:50:16

atyaúristen!!!!!

egyébként a mostani számokban mi a helyzet?
süti beállítások módosítása